Εθνική: Το πρόγραμμα στους ομίλους των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του Προολυμπιακού τουρνουά της Βαλένθια, Ισπανία, την Αυστραλία και τον Καναδά

Διαβάστε Περισσότερα  
Κροατία - Ελλάδα 69-80: Θριαμβεύτρια Εθνική, δίνει ραντεβού στο Παρίσι

Μετά από απουσία 16 ετών, η Εθνική ομάδα μπάσκετ επιστρέφει στους Ολυμπιακούς αγώνες αφού επικράτησε της Κροατίας με στο κατάμεστο ΣΕΦ και δίνει ξανά ραντεβού στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα  
ΕΟΚ για τον τελικό: «Όλοι στο ΣΕΦ με γαλανόλευκα»

Κάλεσμα στο ΣΕΦ έκανε η ΕΟΚ για τον τελικό της εθνικής Ελλάδος, για την πρόκριση στους ολυμπιακούς στο Παρίσι.

Διαβάστε Περισσότερα  
Σπανούλης: "Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία και η κουλτούρα, τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά πάνω στον Ντόντσιτς"

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη αμέσως μετά από τη λήξη του ημιτελικού του Προολυμπιακού τουρνουά ανάμεσα σε Ελλάδα και Σλοβενία.

Διαβάστε Περισσότερα  
Ντόντσιτς: "Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, ξέρουν πως να παίζουν"

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Ελλάδα, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν πολύ καλύτερη από τη Σλοβενία και ευχήθηκε καλή τύχη στην "γαλανόλευκη"

Διαβάστε Περισσότερα  
Πιτίνο: "Τρομερή η Ελλάδα - Άλλο ένα για το Παρίσι"

Ο Ρικ Πιτίνο έκανε το δικό του σχόλιο μετά την εμφατική νίκη της Ελλάδας, ενάντια στην Σλοβενία στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Διαβάστε Περισσότερα  
Ελλάδα - Σλοβενία (96-68): Η ομαδάρα του Σπανούλη ένα βήμα μακριά από το Παρίσι

Η Εθνική μας ομάδα "έπνιξε" την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς και ετοιμάζεται για το τελευταίο βήμα πριν τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι.

Διαβάστε Περισσότερα  
Εκτός ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με Φινλανδία

Ο δρόμος της Ισπανίας προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 περνά από τη σύγκρουση με τη Φινλανδία (20:30 CET) και τον πιθανό τελικό με τις Μπαχάμες.

Διαβάστε Περισσότερα  
Σπανούλης για το Ελλάδα - Σλοβενία: «Τα παιδιά είναι έτοιμα, είναι απλά ένας αγώνας μπάσκετ»

​Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για τον αυριανό ημιτελικό κόντρα στην Σλοβενία τονίζοντας ότι η Εθνική μας είναι έτοιμη για αυτήν την πρόκληση

Διαβάστε Περισσότερα  
Παπανικολάου για ημιτελικό με Σλοβενία: «Είναι μαγικό και ανυπομονώ να το ζήσω»

Δείτε τις δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής, Κώστα Παπανικολάου, ενόψει του αυριανού ημιτελικού απέναντι στην Σλοβενία του Λούκα Ντόνσιτς

Διαβάστε Περισσότερα  
Εκτός Προολυμπιακού ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Άσχημα νέα για την Εθνική ομάδα, αφού θα χρειαστεί να πορευτεί χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο μέχρι το φινάλε του Προουλυμπιακού τουρνουά, λόγω του τραυματισμού του νεαρου σέντερ στο αριστερό γόνατο.

Διαβάστε Περισσότερα