Λευτέρης Τσαχουρίδης
19 Jul
19Jul

Έπειτα από μια αρκετά καλή εμφάνιση η Αναστασία Μπουμπουλίδη κατάφερε να προκριθεί στο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 που διεξάγεται στην Σλοβακία.

Η ίδια έχει καλύτερη επίδοση φέτος το 4,25, μια επίδοση από την οποία έμεινε μακριά στον ημιτελικό του αγωνίσματος, όπου και κατάφερε να περάσει με την τρίτη προσπάθεια τα 3,85 παίρνοντας την πρόκριση για το τελικό.

Σε δηλώσεις της μετά τον αγώνα η Μπουμπουλίδη είπε:

 “Στην αρχή ήταν ωραία, ήμουν χαλαρή. Η αλήθεια είναι πως αυτό που στη συνέχεια με τα δύο άκυρα με άγχωσε αρκετά. Δε το διαχειρίστηκα καλά, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Θέλω να βελτιώσω την τεχνική, γιατί σήμερα δεν ήταν καλά και ελπίζω να βγει ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Το γεγονός ότι έχω την κορυφαία επίδοση δεν με αγχώνει, ωστόσο δε με καθησυχάζει. Με χαροποιεί ότι είμαι πρώτη“.

Στο ίδιο αγώνισμα η Γεωργία Τρανού δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με τρεις άκυρες προσπάθειες στα 3,40 δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον αγωνα.

Σε δηλώσεις της μετά τον αγώνα η ίδια είπε:

“Τα δοκιμαστικά μου δεν ήταν καλά και αγχώθηκα δεν μπόρεσα να βάλω κοντάρι, στη συνέχεια αγχώθηκε και με την Αναστασία. Τελικά πήγαν όλα καλά για εκείνη”.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.