20 Oct
20Oct

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη και μίλησε μεταξύ άλλων για ορισμένες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι πάντα απολαυστικός στις συνεντεύξεις τους, καθώς δεν μασάει τα λόγια του και είναι πάντα ειλικρινής. Χθες το βράδυ (19/10) ο Σταύρος Θεοδωράκης τον φιλοξένησε στην εκπομπή του «Πρωταγωνιστές» και ρώτησε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη για την καθημερινότητα του.

«Δεν μου αρέσουν τα social media, δεν ανεβάζω προσωπικές στιγμές στο Instagram και όσο μπορώ το αποφεύγω. Στην Αθήνα δεν βγαίνω συχνά. Βγαίνω σπάνια για κανένα φαγητό ή σινεμά».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τον ρώτησε ποιο είναι το αγαπημένο του μέρος του σπιτιού του.

«Το αγαπημένο μου μέρος είναι το γραφείο που έχω τον υπολογιστή, εκεί μου αρέσει πολύ, και μετά είναι το κρεβάτι. Είμαι τεμπέλης αλήθεια, και μου έχουν πει να μην τη λέω αυτή τη λέξη. Να μη λέω ότι είμαι τεμπέλης, αλλά είμαι ειλικρινής. 

Όταν μπαίνει μπροστά ο στίβος γίνομαι σοβαρός απότομα, αλλά στην κανονική ζωή μου δεν είμαι έτσι».

Επιπλέον, ο Τεντόγλου ανέφερε ότι θα γινόταν μάγειρας, αν δεν ήταν αθλητής και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε, πως δεν άξιζε το χρυσό στο Τόκιο.

«ο έχω πει ναι και το πιστεύω, γιατί τον θεωρώ πολύ καλύτερο αθλητή, τουλάχιστον τότε, τώρα πιστεύω θα έχουμε φανταστικό ανταγωνισμό, ελπίζω να επιστρέψει, αλλά τότε είχαμε διαφορά μεταξύ μας, ήταν πολύ καλύτερος από μένα. Στον προκριματικό αυτός έκανε 8,50 εγώ στον τελικό κέρδισα με με 8,41».

Τέλος, δεν έκρυψε για ακόμα μία φορά την απογοήτευσή του από τις υποδομές στην Ελλάδα.

«Έχει καταντήσει αστείο, κι εγώ και ο προπονητής μου έχουμε σταματήσει πια να ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι. Είναι χάλια, πραγματικά. Αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν με ενοχλεί που κάνουμε προπόνηση εκεί μέσα, τόσα χρόνια το έχουμε συνηθίσει. Εμένα με ενοχλεί που δίνουν υποσχέσεις κάποιοι και δεν τις τηρούν. Συνεχείς υποσχέσεις, σε μένα τα τελευταία επτά χρόνια, στον Πομάσκι εδώ και τριάντα χρόνια.

Είναι αστείο βασικά αλλά να σας πω… Εμένα με έχει πάρει ένας υπουργός τηλέφωνο και με έχει ρωτήσει πρώτα τι θα ήθελα να αλλάξει εκεί που κάνω προπόνηση. Ωραία, τίμιο. Και του είπα εγώ για κάτι ελάχιστο, για την άμμο, τον κλιματισμό που δεν έχουμε καλώδια γιατί κλιματισμό έχει, τα καλώδια δεν έχουμε. Και μου λέει 'Όχι, δεν θα κάνουμε αυτά μόνο θα κάνουμε περισσότερα'. Μου είπε για όλα τα βοηθητικά στάδια στο ΟΑΚΑ, μπλα, μπλα, μπλα, για πάρα πολλά πράγματα. Δεν έχει γίνει τίποτα προφανώς.Και να ξέρετε, εμένε δεν με πειράζει που δεν τα φτιάχνουν, με πειράζει η κοροϊδία. Σε παίρνουν και σου λένε, σου λένε δημόσια πως δίνουν τόσα λεφτά και έχουν κάνει τόσα πράγματα και δεν έχουν κάνει τίποτα.

Αν έρθει ο άλλος και μου πει, ο υπουργός για παράδειγμα να έρθει να μου πει πως δεν μπορούν να φτιάξουν τίποτα, πως δεν έχουν λεφτά, θα το εκτιμήσω. Θα πω ΟΚ και τι να κάνουμε αφού έτσι έχουμε συνηθίσει κιόλας. Αφού έχουμε συνηθίσει με το τίποτα, Αλλά την κοροϊδία δεν τη μπορώ», ανέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.