Diamond League: Στη δεύτερη θέση ο "Fly Manolo", πίσω μόνο από τον Ντουπλάντις

Δεύτερος τερμάτισε στο τελευταίο αγώνα του φετινού Diamond League o Εμμανουήλ Καραλής στο άλμα επί κοντώ, ο οποίος έμεινε μόνο πίσω από τον Κυρίαρχο του αγωνίσματος, Αρμάντ Ντουπλάντις.

Διαβάστε Περισσότερα  
Kαραλής-Τεντόγλου για άλλη μια διάκριση στο Diamond League

Οι Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής ολοκληρώνουν τη χρονιά τους αγωνιζόμενοι στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε Περισσότερα  
4η στο μίτινγκ του Μπέκουμ η Κατερίνα Στεφανίδη

Στο μίτνγκ που διεξήχθη στην πόλη Μπέκουμ της Γερμανίας συμμετείχε η Κατερίνα Στεφανίδη καταφέρνοντας να καταλάβει την 4η θέση.

Διαβάστε Περισσότερα  
Καραλής: «Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επι κοντώ, είμαι ο πρώτος μάυρος που πέρασε τα 6 μέτρα»

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας που «έσπασε» το φράγμα των 6 μέτρων στο άλμα επί κοντώ και σημείωσε ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ.

Διαβάστε Περισσότερα  
Καραλής: Πήρε την 6η θέση στο Diamond League της Λωζάννης

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού δεν κατάφερε να φτάσει ψηλά στην Λωζάννη και κατέλαβε την 6η θέση στο Diamond League.

Διαβάστε Περισσότερα  
Πρώτη η Στεφανίδη στο meeting του  Γιόγκριμ

Μπορεί οι περισσότεροι αθλητές να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μετά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με την Κατερίνα Στεφανίδη η οποία συμμετείχε στο meeting του Γιόγκριμ.

Διαβάστε Περισσότερα  
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Κ20 ο Κριαράς

Μια σπουδαία εμφάνιση σημείωσε ο Παύλος Κριαράς στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 καταφέρνοντας τη πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.

Διαβάστε Περισσότερα  
Πανευρωπαϊκό Κ18: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επι κοντώ η Μπουμπουλίδη

Η Αναστασία Μπουμπουλίδη απέδειξε, ότι το μέλλον της ανήκει καταφέρνοντας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επι κοντώ στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού που διεξήχθη στην Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Διαβάστε Περισσότερα  
Ευρωπαϊκό Κ18: Στον τελικό του επί κοντώ η Μπουμπουλίδη

Έπειτα από μια αρκετά καλή εμφάνιση η Αναστασία Μπουμπουλίδη κατάφερε να προκριθεί στο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 που διεξάγεται στην Σλοβακία.

Διαβάστε Περισσότερα  
Κατερίνα Στεφανίδη: "Στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο πως αντιμετωπίζεται η σωματική εικόνα ενός αθλητή".

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε από άνδρες σχετικά με την ποσότητα του φαγητού που η ίδια κατανάλωσε μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου για την ιστορία κατέλαβε την πρώτη θέση με 4,55.

Διαβάστε Περισσότερα  
Ευρωπαϊκό Στίβου: Χρυσός ξανά ο απίστευτος Ντουπλάντις

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις κατέκτησε για ακόμη μια φορά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό ανοικτού στίβου στη Ρώμη, με τον Εμμανουήλ Καραλή να κατακτεί το ασημένιο.

Διαβάστε Περισσότερα  
Ο "Ιπτάμενος" Καραλής πήρε το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήδηξε στους ιταλικούς αιθέρες, βελτίωσε κατά δύο εκατοστά το ατομικό του ρεκόρ και πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης.

Διαβάστε Περισσότερα