Σπύρος Γραμμένος
22 Apr
22Apr

Άλλη μια αγωνιστική έκλεισε στα playoff και ο Σπύρος Γραμμένος μας αναφέρει τι είδε, από την δίκη του πλευρά.

Τι να πει κανείς για την 6η αγωνιστική των playoff, της Stoiximan Super League. Ας ξεκινήσουμε από το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και μετά θα μπούμε στο «ψητό». Άρης και ΑΕΚ έδωσαν άλλο ένα ραντεβού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κατάφερε να πάρει το παιχνίδι, βέβαια ο Άρης το προσπάθησε αλλά μίλησε το «μέταλλο» του πρωταθλητή.

Ο «χορός» του Ιωαννίδη στην Φθιώτιδα και το παρών του Ολυμπιακού

Και τώρα πάμε στο σημαντικό κομμάτι της χθεσινής αγωνιστικής. Ας ξεκινήσουμε με τον Παναθηναϊκό. 

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ είναι σε μεγάλη φόρμα. Οι «πράσινοι» από τότε που κέρδισαν την ΑΕΚ στη Λεωφόρο δεν έχουν χάσει αγώνα. Για άλλη μια φορά όμως είδαμε τον «συνήθη ύποπτο» να κάνει την δουλειά. Ο Φώτης Ιωαννίδης «χόρεψε στο ταψί» την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, με συνοδό βέβαια τον Τάσο Μπακασέτα.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να κερδίσει 0-5 και συνεχίζει την κούρσα του στο πρωτάθλημα θέλοντας φυσικά, να φτάσει στην κορυφή και να πάρει τον τίτλο. Ο Φώτης πραγματικά είναι ένας αξιόλογος παίκτης αυτά που έκανε κόντρα στους «μπλε» δεν… είχαν προηγούμενο. Ας τον απολαύσουμε όσο μπορούμε και ειδικά όσο παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πολύ σημαντικό που δεν κοιτάει τι ακούγεται γύρω από το όνομα του και συνεχίζει ακάθεκτος να κάνει αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή να παραδίδει ποδόσφαιρο.

Τώρα πάμε στο τελευταίο κομμάτι της χθεσινής βραδιάς που δεν είναι άλλο, από τον Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, αποφάσισε να κάνει ροτέισον. Ο Βάσκος τεχνικός και η «συμμορία» του κατάφεραν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και φωνάξαν, παρών στο πρωτάθλημα.

Πολύ έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τα κατάφερνε μετά την δύσκολη πρόκριση επί της Φενέρ. Μην ξεχνάμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν 120’, συν τα πέναλτι. Παρόλα αυτά, ο Μεντιλίμπαρ είχε… «κρυφό άσο στο μανίκι» και κατάφερε να πάρει και τον χθεσινό αγώνα. Από την άλλη η αλήθεια είναι ότι από τον ΠΑΟΚ περίμενα κάτι καλύτερο. 

Έχοντας παίξει δύο παιχνίδια στους «8», στην Ευρώπη και μη έχοντας καταφέρει να δώσει κάτι, πίστευα πως θα έβγαζε αντίδραση με τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση. Χωρίς νεύρο, χωρίς ένταση απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έκανε ροτέισον. Όσο για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου, με όλο τον σεβασμό που έχω στον ίδιο και στην ομάδα του ΠΑΟΚ φυσικά, καλό θα ήταν κάποια πράγματα να μην λέγονται. 

Δεν γίνεται κάποιος να λέει ότι έφταιγε η διαιτησία όταν η ομάδα του είχε 7 σουτ, με το ένα να είναι στην εστία και αυτό να είναι το γκολ. Που παρεπιπτόντως το γκολ ήρθε από αμυντικό λάθος στην αρχή της φάσης. Απολαύστε το ποδόσφαιρο δεν έχει μείνει πολύ για να πέσει η «αυλαία».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.