Άρης Μήλιος
10 Apr
10Apr

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, οι Καταλανοί απέδρασαν από το Parc Des Princes καθώς νίκησαν τους Παριζιάνους με 3-2 κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή!

Οι Ισπανοί θριάμβευσαν στην Πόλη του Φωτός υποτάσσοντας τον Εμπαπέ και την παρέα του και αποκτώντας μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους τέσσερις του φετινού Champions League.

Οι Καταλανοί προηγήθηκαν με γκολ του Ραφίνια στο 37' και πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες τους Λουίς Ενρίκε μπήκαν αποφασισμένοι να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση. Οι Παριζιάνοι μέσα σε δύο λεπτά όχι μόνο ισοφάρισαν με γκολ του Ντεμπελέ (48') αλλά και προηγήθηκαν με τον Βιτίνια (50').

Οι Μπλαουγκράνα ωστόσο δεν παραιτήθηκαν. Συνέχισαν να πιέζουν και εν τέλει βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης για ακόμα μία φορά από τον Ραφίνια (62'). Και σαν μην έφτανε η ισοφάριση, ο Κρίστενσεν αναδείχτηκε σε χρυσή αλλαγή καθώς με κοντινή κεφαλιά στο 77' νίκησε τον Ντοναρούμα και έριξε στο καναβάτσο την Παρί, δύο λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Με αυτήν την μεγάλη εκτός έδρας νίκη η Μπαρτσελόνα αποκτά σημαντικότατο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη στην Βαρκελώνη.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.