Άρης Μήλιος
16 Apr
16Apr

Η Μπορούσια υπέταξε στο Signal Iduna Park την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε με 4-2 και έβαλε πλώρη για τα ημιτελικά του Champions League

Οι Γερμανοί κατάφεραν να επικρατήσουν με 4-2 απέναντι στους Μαδριλένους και με συνολικό σκορ 5-4 να περάσουν στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. 

Ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν κάτι παραπάνω από φρενήρης. Και οι δύο ομάδες μπήκαν με το πόδι στο γκάζι προκειμένου να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο, η Μπορούσια κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές μέσα σε πέντε λεπτά (Μπραντ 34',Μάατσεν 39') και να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ανέβασε ρυθμούς και αφού ισοφάρισε το συνολικό σκορ με αυτογκόλ του Ματς Χούμελς είδε τον Κορέα να την βάζει σε τροχιά πρόκρισης στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Σιμεόνε θα έφευγε από το Ντόρτμουντ με το  χρυσό εισιτήριο για τα ημιτελικά, οι Βεστφαλοί έκαναν την ανατροπή με τους Φύλκρουγκ (71') και Ζάμπιτσερ (74') να τους χαρίζουν την πολυπόθητη πρόκριση.  

Επόμενη αντίπαλος των Γερμανών στον δρόμο για το Γουέμπλει η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε απέναντι στην Μπαρτσελόνα με το εμφατικό 1-4. 

Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 30/04 στις 22:00.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.