20 Sep
20Sep

Στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της δεύτερης ημέρας της πρώτης αγωνιστικής του UEFA Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της  Ουνιόν Βερολίνου ενώ Γαλατάσαραι και Κοπεγχάγη έμειναν ισόπαλες.



Ρεάλ Μαδρίτης - Ουνιόν Βερολίνου: 1-0

Η πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε αντιμέτωπη με την σταχτοπούτα της διοργάνωσης Ουνιόν Βερολίνου. Η Βασίλισσα είχε την υπεροχή στον αγώνα χωρίς όμως να μπορεί εύκολα να διασπάσει την καλοστημένη ομάδα του Βερολίνου που αν και πρωτάρα ήταν πολύ καλά διαβασμένη και είχε κλείσει τους χώρους στους Μαδριλένους. Οι παίκτες της Ρεάλ όσο περνούσε η ώρα αύξαναν την πίεση τους και έψαχναν το γκόλ της νίκης ενώ η Ουνιόν ήταν πολύ κοντά σε ένα ιστορικό αποτέλεσμα  στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Όμως το άστρο του Μπέλιγχαμ έλαμψε ξανά και στο 94΄ και με κοντινό σουτ έπειτα από κόντρες στην άμυνα των Γερμανών λύτρωσε την ομάδα του και της χάρισε μία πολύτιμη νίκη.


Γαλατασαράι - Κοπεγχάγη: 2-2

Στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι φιλοξένησε την Κοπεγχάγη και πίστευε ότι θα έχει ένα εύκολο βράδυ. Φανερά ενισχυμένη η τούρκικη ομάδα με πολλά αστέρια που στα χαρτιά συνθέτουν μια πολύ ελκυστική ομάδα. Όμως στο γήπεδο δεν παίζουν μπάλα μόνο τα ονόματα. Η Γαλατά είχε τις ευκαιρίες όμως το γκόλ το βρήκε η Κοπεγχάγη στο 35ο λεπτό με κεφαλιά του Ελιουνούσι. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 58' διπλασίασε τα τέρματα της με τον Γκονσάλβες. Όλα έδειχναν ότι θα έχουμε την πρώτη έκπληξη της μέρας όμως η Γαλατασαράι δεν παρέδωσε τα όπλα και εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Γέλερτ έφερε το μάτς στα ίσα μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά. Σκόρερ ο Σάσα Μπούι και η χρυσή αλλαγή Τετέ. Ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.