Newsroom
10 Apr
10Apr

Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ κονταροχτυπήθηκαν στην Μαδρίτη, με τη γηπεδούχο να παίρνει τη νίκη, αλλά με τα πάντα να κρίνονται στον επαναληπτικό επί γερμανικού εδάφους. 

Η δράση των προημιτελικών του Uefa Champions League συνεχίζεται και ακόμη ένα εισιτήριο πρόκρισης θα κριθεί στον επαναληπτικό. Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ κονταροχτυπήθηκαν στο "Μετροπολιτάνο", με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης χάρη στο 2-1. 

Η Ατλέτικο μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκε νωρίς με το τέρμα του Ροντρίγκο Ντε Πολ στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Μαδριλένοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα λίγο μετά το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα στο 32ο λεπτό με τον Λίνο να στέλνει την μπάλα στην εστία του Κόμπελ για δεύτερη φορά στη βραδιά. Το 2-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο μπήκε πιο χαλαρά, δείχνοντας τις αμυντικές της προθέσεις και τη θέληση της να διατηρήσει το 2-0, το οποίο θα της έδινε και σημαντικές ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο "Βεστφάλεν". Μετά τις συνεχόμενες μάχες στον άξονα, η Ντόρτμουντ έφτασε στη μείωση του σκορ με το τέρμα του Σεμπαστιάν Αλέ στο 81ο λεπτό και ετοιμάζεται να τα παίξει όλα για όλα στην έδρα της. Οι Γερμανοί είχαν και δυο δοκάρια στην αναμέτρηση και στάθηκαν άτυχοι , αφού θα μπορούσαν να έχουν φύγει με την ισοπαλία από την Μαδρίτη. 

Οι δυο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τρίτη (16/04, 22:00) σε ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.