Newsroom
14 Sep
14Sep

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε την 3η θέση στον τελικό του μήκους στο Diamond League των Βρυξελλών, ενώ μετά τον αγώνα μίλησε τόσο για την απόδοσή του όσο και για την απόφαση να εγκαταλείψει το μήκος εφόσον αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα. 

Η World Athletics φαίνεται πως θέλει να κάνει μεγάλες αλλαγές στο άθλημα του μήκους, με τον Τεντόγλου να εκφράζει για ακόμα μία φορά την διαφωνία του, τονίζοντας μάλιστα ότι αν αυτές οι αλλαγές εφαρμοστούν θα εγκαταλείψει το άθλημα.  

ο Έλληνας αθλητής έχει μιλήσει ξανά ανοικτά για το ζήτημα, δηλώνοντας μάλιστα ότι αν εγκαταλείψει το μήκος θα στραφεί στο τριπλούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον τελικό των Βρυξελλών:

«Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα σήμερα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου σήμερα, ενώ το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν.Από την άλλη ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, οπότε και θα αφήσω το μήκος».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.