Άρης Μήλιος
07 Jun
07Jun

Ένα άλμα ήταν αρκετό για την πρόκριση του Μίλτου Τεντόγλου στο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στη Ρώμη με τον ίδιο να δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση

Ο Έλληνας πρωταθλητής στην πρώτη του κιόλας προσπάθεια πέταξε στα 8 μέτρα και 14 εκατοστά και πέρασε άνετα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στην Ρώμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (08/06) στις 21:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 2.

Σε δηλώσεις του μετά την μεγάλη του πρόκριση ο Τεντόγλου ανέφερε ότι στον τελικό μπορεί να κάνει άλμα 8.60 μ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είναι δύσκολα, δεν μπορώ να πω πως θα κερδίσω τώρα. Δεν ξέρεις πώς θα πάει ένας αγώνας, μπορεί να μη το βρω. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως μπορώ να κάνω 8,60 μέτρα."

"Για τον Ελβετό αντίπαλό του Σιμόν Εχάμερ που σημείωσε την καλύτερη επίδοση στα προκριματικά με 8.41: "Ο Εχάμερ έκανε ένα πολύ καλό άλμα σήμερα. Αν αύριο είναι σε θέση να πάει ακόμη μακρύτερα, μπορεί και να κερδίσει. 

Σχετικά με την επίδοση που θα κινηθούν τα μετάλλια: "Πολύ καλό άλμα έκανε και ο Φουρλάνι και δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν αύριο έχουμε μετάλλια με άλματα πάνω από τα 8,40 μέτρα! ". 


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.