Newsroom
11 Sep
11Sep

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το νέο απόκτημα της Γαλατάσαραι, τον Βίκτορ Οσίμεν, τονίζοντας ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που έχει μαζί του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε και θα αντιμετωπίσει έναν παλιό του γνώριμο από την Serie A, τον Βίκτορ Οσίμεν, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Γαλατάσαραι την φετινή σεζόν.

Η Φενέρμπαχτσε υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο ως τώρα έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία σε 4 παιχνίδια, ενώ η Γαλατάσαραι έχει 3 νίκες και πλέον κυνηγάει το 4/4 στο Τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος τόνισε πως το μόνο πρόβλημα που έχει με τον Νιγηριανό σέντερ φορ είναι το γεγονός ότι «βουτάει» με σχετική ευκολία κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Οσιμέν, στην πραγματικότητα έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Αλλά κάθε φορά που παίζω εναντίον του του μιλάω επειδή δεν μου αρέσει το ότι βουτάει πολύ συχνά. Του είχα πει ότι είναι ένας από τους δύο καλύτερους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Σαλάχ. 

Στο παρελθόν ήταν οι Ντρογκμπά, Ετό, Γουεά. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Βουτάει πάρα πολύ. Αυτό είναι το πρόβλημα που έχω μαζί του. Αλλά μετά από 10 λεπτά είμαστε εντάξει. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και το ότι ήρθε στη Γαλατασαράι είναι πολύ καλό για τον σύλλογο και για του τουρκικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πλέον κάτοικος Κωνσταντινούπολης, «Special One».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.