18 Dec
18Dec

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στο The Obi One podcast για τις θητείες του στην Αγγλία, εκφράζοντας μια απορία για την διοίκηση της Τότεναμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο The Obi One podcast ήταν απολαυστικός. Ο Μουρίνιο τόνισε ότι ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρει πως τα έδωσε όλα στην ομάδα, ενώ στην Τότεναμ παρά την έλλειψη τίτλων τον απέλυσαν λίγο πριν ένα τελικό. 

Αναλυτικά: 

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έχουν ακόμα έναν CEO που είναι καταπληκτικό άτομο και που θα ήθελα πολύ να είχα όσο ήμουν εκεί, αυτός είναι ο Ρίτσαρντ Άρνολντ, ο οποίος μάλλον φεύγει τώρα.
Τον είχα ως Εμπορικό Διευθυντή, όχι ως CEO, και θα ήθελα πολύ να τον είχα στο πλευρό μου όσο ήμουν εκεί, αλλά ο σύλλογος δεν ήταν εύκολος. Δεν έχω τύψεις γιατί τα έδωσα όλα.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρουν ότι έδωσα τα πάντα, ξέρουν πόσο αγαπώ τον σύλλογο. Πήγα εκεί μια φορά με το Sky Sports, κι έκανα τα σχόλιά μου κι όλο το γήπεδο γύρισε προς το μέρος μου χειροκροτώντας και τραγουδώντας για μένα.
Αν αυτό συμβεί όταν πάω στην Ίντερ, τη Ρεάλ, την Πόρτο ή την Τσέλσι, λέτε ότι είναι εξαιτίας όλων όσων κερδίσαμε.

Αλλά όταν πηγαίνεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναν σύλλογο με αυτή την ιστορία, και το κάνουν για έναν προπονητή που κέρδισε μόνο Europa League, League Cup, Charity Shield και τερμάτισε δεύτερος, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ξέρουν ότι έδωσα τα πάντα»

Όσον αφορά την Τότεναμ αναφέρθηκε στο περιστατικό λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ το 2021. Ο Πορτογάλος, που είχε αντικαταστήσει τον Ποκετίνο, απολύθηκε λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ματς, γεγονός που εξέπληξε τον Μουρίνιο.

«Η Τότεναμ ήταν ένας σύλλογος που έχει άδεια τροπαιοθήκη και με απολύει δύο μέρες πριν από τον τελικό. Δηλαδή, έλα…», ανέφερε ο 60χρονος τεχνικός της Ρόμα. Για την ιστορία η Τότεναμ ηττήθηκε σε εκείνο τον τελικό από την Μάντσεστερ Σίτι και έχασε το Λιγκ Καπ.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.