Newsroom
23 Apr
23Apr

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε αιχμές για τον σύλλογο όσον αφορά την στήριξη που δεν είχε κατά την διάρκεια της περιόδου που βρισκόταν στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος έμπειρος τεχνικός μίλησε στην "Telegraph" και τόνισε όλα όσα πέρασε στην Αγγλική ομάδα αλλά και την έντονη αχαριστία της.Ο Μουρίνιο κατέκτησε ένα Europa League και ένα Carabao Cup σε 2,5 χρόνια θητείας στην Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο,τα παράπονα του για την διοιίκηση της ομάδος είναι εμφανέστατα αφού υποστηρίζει πως η στήριξη που έλαβε ήταν μηδαμινή σε σχέση με αυτήν που δέχεται τώρα ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

"Η σχέση μου με τον Εντ Γούντγουορντ (σ.σ πρώην αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ήταν καλή. Καλή από προσωπικής πλευράς. Ακόμα και τώρα μιλάμε και μηνύματα. Αλλά από επαγγελματική σκοπιά δεν ήταν η καλύτερη. 

Είμαι αυτός που είμαι, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου.Ο Γούντγουορντ προέρχεται από ένα διαφορετικό backround και εγώ δεν είχα ότι έχει ο Τεν Χαγκ στη δική του θητεία.

 Δεν είχα τέτοια στήριξη, ούτε τέτοιο επίπεδο εμπιστοσύνης. Οπότε έφυγα στεναχωρημένος, γιατί θεωρούσα πως ήμουν στην αρχή του έργου μου. Σε κάποιες περιπτώσεις ένιωσα πως με εμπιστεύονταν και πίστεψα με βάση την εμπειρία που πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά» κατέληξε.

Όπως και στην περίπτωση του Μουρίνιο βέβαια, ο Έρικ Τεν Χαγκ με τη σειρά του δέχεται πυρά κριτικής από τον Τύπο λόγω της σεζόν που διανύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και στον σύλλογο εμμένουν πως δεν τίθεται θέμα προπονητή για το καλοκαίρι. "


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.