Newsroom
02 May
02May

Ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται πως δεν θα ανανεώσει με την ομάδα των Σερρών αφού θέλει νέες προκλήσεις και ο Πανσερραικός δεν μπορεί να του δώσει κίνητρο να μείνει.

Ο Ουρουγουανός έκανε φέτος τρομερή χρονιά με τα "λιοντάρια",με κάποια σκαμπανεβάσματα βέβαια που είναι λογικό για μια ομάδα που μετά απο πολλά χρόνια ξαναβρίσκεται στην Ά κατηγορία της Ελλάδος.

Ταυτόχρονα, ο Πανσερραικός αν καταλάβει την 7η θέση , θα είναι η πιο υψηλή για την ιστορία του και αυτό θα είναι το "κερασάκι στην τούρτα" μετά από αυτήν την εντυπωσιακή χρονιά του συλλόγου των Σερρών.

Ο 46χρονος προπονητής βέβαια είχε κι άλλο θέμα μέσα στην σεζόν το οποίο ήταν η έδρα του Πανσερραικού που ουκ ολίγες φορές φέτος δεν χρησιμποιήθηκε και έπρεπε  να χρησιμοποιήσουν την Τούμπα για έδρα τους.

Επίσης μέσα στην χρονιά υπήρχαν δημοσιεύματα που λέγανε πως ο Γκαρσία είναι στο στόχαστρο της  ισπανικής ομάδας Οσασούνα ,που από εκεί είχε περάσει παλαιότερα ο Ουρουγουανός ως ποδοσφαιριστής.

Ο επόμενος σταθμός θα φανεί αφού ακόμα δεν υπαρχεί κάποια επίσημη πρόταση για τον Γκαρσία.Παράλληλα το μέλλον είναι αβέβαιο και για τον Πανσερραικό αφού πρώτο μέλημα τους για την νέα σεζόν είναι η εύρεση καινούριου ικανούπροπονητή που θα σηκώσει το βάρος για την ομάδα των Σερρών.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.