27 Sep
27Sep

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Άρη φιλοδωρώντας τον με τέσσερα γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι από την αρχή της αναμέτρησης είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν η ομάδα που απειλούσε περισσότερο και ήταν πιο κοντά στο γκόλ. Στο 21΄έπειτα από όμορφη ανάπτυξη ο Μασούρας έστειλε την μπάλα προς την εστία  με τον Μπράμπετς στην προσπάθεια του να διώξει, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Άρη να είναι πολύ απειλητικός και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Και το βρήκε μόλις στο 47΄ με εντυπωσιακό σούτ στην κίνηση του Ρούμπεν Πάρντο. Και μάλιστα ο Άρης έφτασε πολύ κοντά να φέρει τούμπα το παιχνίδι όταν η προσπάθεια του Νταρίντα σταμάτησε στο δοκάρι.

Από κει και μετά ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο γήπεδο και δεν άφησε σε κανένα σημείο τον έλεγχο του παιχνιδιού στον Άρη. Στο 63΄ ο Ελ Καμπί με κεφαλιά έκανε το 2-1 με τον ίδιο παίκτη να χρίζεται σκόρερ ξανά στο 70΄ με όμορφο τελείωμα έπειτα από σέντρα του Ροντινέι. 


Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Γιόβετιτς που με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κώστας Φορτούνης έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να κάνει 5 τα τέρματα της ομάδας του. Παρόλαυτα, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι (74' Ορτέγα), Φρέιρε, Ρέτσος (78' λ.τρ. Ντόι), Ροντινέι, Εσε, Μαντί Καμαρά, Φορτούνης, Σολμπάκεν (55' Ποντένσε), Μασούρας (55' Μπιελ) και Ελ Καμπί (78' Γιόβετιτς).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο (46' Πάρντο), Μπράμπετς (37' λ.τρ. Βέλεθ), Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ματαρίτα, Βερστράτε (86' Ζιλ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (71' Κάρλσον), Μενέντες (71' Ζαμόρα) και Μορόν.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.