Σπύρος Γραμμένος
12 Jul
12Jul

Ο Μαροκινός «killer» αποχωρεί από την ομάδα των Πειραιωτών και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Μαροκινός επιθετικός, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, ως κυπελλούχος Ευρώπης. Η μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα τον θυμούνται για τις σημαντικές στιγμές που προσέφερε στην ομάδα, πόσο μάλλον εκείνο το βράδυ στο Emirates.

Τα στατιστικά του Μαροκινού

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό, ο Ελ Αραμπί αναδείχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε 225 εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, κατάφερε να σημειώσει 94 γκολ και να δώσει 25 ασίστ, δείχνοντας έτσι την υψηλή του αποτελεσματικότητα και την πολύπλευρη συνεισφορά του στο παιχνίδι. Οι επιδόσεις του βοήθησαν τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, καθώς και να προχωρήσει σε αξιόλογες ευρωπαϊκές πορείες. Η προσφορά του στον σύλλογο ήταν καταλυτική, καθιστώντας τον έναν από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας.

Ο (πλέον) πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κυπριακή ομάδα του ΑΠΟΕΛ, δίνοντας του την ευκαιρία, να συνεχίζει να παίζει σε ένα ελάχιστο κατώτερο πρωτάθλημα από την Ελλάδα. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.