Newsroom
20 Apr
20Apr

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων είναι πολύ πιθανό να κάνει αλλαγές στην βασική του εντεκάδα ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από την μεγάλη αναμέτρηση της πέμπτης εναντίον της Φενέρμπαχτσε για τους 8 του Europa Conference League,εκεί όπου ο Ολυμπιακός πήρε με 2-3 στα πέναλτι την παρθενική του πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαικής διοργάνωσης. 

Ο Ολυμπιακός κοιτάει το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σε ένα κατάμεστο όπως αναμένεται 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' με τις εκτιμήσεις για αλλαγές στην αρχική εντεκάδα από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι αρκετές.

Στο Φενέρ - Ολυμπιακός κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζολάκης, άμυνα με Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο και Ροντινέι, κέντρο με Εσε και Τσικίνιο και πίσω από τον φορ Ελ Καμπί τριάδα με Γιόβετιτς, Ποντένσε και Φορτούνη.Για την Κυριακή,μπορεί να αλλάξει και η μισή εντεκάδα με παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή στην Πόλη,να διεκδικούν την θέση βασικού.

Οι Πειραιώτες πρόκειται να δώσουν μετά τον ΠΑΟΚ άλλους δύο αγώνες για το πρωτάθλημα με Άρη στις 24 και Λαμία στις 28 Απριλίου πριν τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Άστον Βίλα στις 2 του Μάη στην Αγγλία με το Παιχνίδι ανάμεσα εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα που ήταν να προγραμματισμένο για την πρωτομαγιά να μην διεξαχθεί.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.