Σπύρος Γραμμένος
09 Jun
09Jun

Το «κομμάτι» Κάρμο στον Ολυμπιακό που δεν έχει κλείσει ακόμα και ποια είναι τα δεδομένα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ο Νταβίντ Κάρμο ήρθε το Γενάρη στον Ολυμπιακό και μέσα σε μικρό διάστημα, κατάφερε να ξεχωρίσει και να πάρει τη θέση που του αναλογούσε. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ έδωσε την λύση στην άμυνα και έκλεισε το κενό που είχαν οι Πειραιώτες. Ο Κάρμο, όμως όπως γνωρίζουμε είναι δανεικός στους «ερυθρόλευκους» και την ερχόμενη σεζόν, πρέπει να επιστρέψει στους «δράκους».


Από την άλλη ο ίδιος έχει δηλώσει στην Πόρτο πως ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι του και θέλει να μείνει έναν χρόνο ακόμη στο λιμάνι. Από εκεί και πέρα τα δεδομένα για τον Πορτογάλο μπακ είναι ανοιχτά, ακόμα για το μέλλον του.


Το κομμάτι Κονσεϊσάο που παίζει μεγάλο ρόλο


Όπως είναι γνωστό ο Κονσεϊσάο δεν βρίσκεται στο πάγκο των «δράκων». Αυτό μπορεί να επηρεάσει θετικά, αλλά και αρνητικά τους «ερυθρόλευκους». Αυτό γιατί ο νέος προπονητής που θα πάει στον πορτογαλικό σύλλογο θα κοιτάξει όλες τις επιλογές που έχει και από εκεί και πέρα, θα αποφασίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν.

Ο κομβικός ρόλος του Κάρμο στο Conference League


Όπως γράφει ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω, ο Κάρμο ήταν αρκετά κομβικός στην διάρκεια των νοκ-αουτ φάσεων, στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ξέχωρα από το αμυντικό κομμάτι που ήταν εξαιρετικός, ο Πορτογάλος  στον τελικό, είχε 16 ανακτήσεις και βρίσκεται πρώτος στην συγκεκριμένη λίστα, με τον Ρέτσο να ακολουθεί έχοντας 11.

Η σχέση Ολυμπιακού - Κάρμο 

 Όπως είπαμε και προηγουμένως, ο Κάρμο θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, όπως επίσης και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον κρατήσουν άλλο έναν χρόνο δανεικό με όψιον αγοράς. Οι δύο πλευρές έχουν πολύ καλές σχέσεις και θέλουν να συνεχίσουν μαζί, ωστόσο αυτό που αναμένουμε είναι να δούμε, τι θα γίνει με τον νέο προπονητή. Εάν ο νέος προπονητής θέλει τον Κάρμο στην ομάδα, τότε σίγουρα τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Από την άλλη εάν δεν... τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.