Λευτέρης Τσαχουρίδης
25 Jul
25Jul

Ο Ιούλιος σιγά - σιγά βαίνει προς το τέλος και ο Ολυμπιακός κινείται, ώστε να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν με στόχο να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμος ενόψει της νέας σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η περίπτωση του Αντρέ Όρτα που στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Οι Πειραιώτες από την αρχή του καλοκαιριού βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα για τον 27χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και αν και για κάποιο χρονικό διάστημα η μεταγραφή του Όρτα έδειχνε να παγώνει, με την Πορτογαλική ομάδα να ζητά ακατέβατα 6.000.000 ευρώ, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν.

Πιο συγκεκριμένα η Μπράγκα αρχικά έριξε τις απαιτήσεις της στα 5.500.000 και πλέον στα 5.000.000 ευρώ με την ψαλίδα να μικραίνει όλο και περισσότερο πλέον και το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι ορατό.

Ιδιαίτερα σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι και το γεγονός, ότι ο Ολυμπιακός σε αυτή του την προσπάθεια έχει στο πλευρό του τόσο τον παίκτη όσο και τον εκπρόσωπο του Κάρλος Γκονσάλβες που και αυτοί από την μεριά τους ασκούν πιέσεις στην Μπράγκα.

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν ο Όρτα αν και βρέθηκε μόλις για 6 μήνες στο λιμάνι πρόλαβε να μετρήσει 21 συμμετοχές σημειώνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.




Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.