Newsroom
13 Sep
13Sep

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε τη βόμβα και ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον διάδοχο του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο, Κλοντ Μακελελέ.

Η εποχή του Κλοντ Μακελελέ στον Αστέρα AKTOR είναι γεγονός! Ο Γάλλος θρύλος έφτασε το πρωί της Παρασκευής (13/9) στην Ελλάδα και το μεσημέρι βρέθηκε στην Τρίπολη όπου αποθεώθηκε από τους φίλους των Αρκάδων και μερικές ώρες αργότερα υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Κιτρινομπλέ και ανακοινώθηκε.

Ο 51χρονος τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα AKTOR και θα πιάσει δουλειά με τους νέους του παίκτες από την ερχόμενη εβδομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Αρκάδων κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (21/9, 20:30). Στο ερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (14/9, 20:00) στον κιτρινομπλέ πάγκο θα καθίσει ο προπονητής της ομάδας Β', Στάικος Βεργέτης.

Την ερχόμενη Δευτέρα (16/09) στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Μακελελέ και των συνεργατών του, Νάιτζελ Γκιμπς και Ραφαέλ Φαβρ, στην αίθουσα Τύπου «Μπάμπης Σκορπίδας».

Η ανακοίνωση του Αστέρα AKTOR:

«Μία εμβληματική παγκόσμια ποδοσφαιρική προσωπικότητα έρχεται στον ASTERAS AKTOR. Ο σπουδαίος Γάλλος Claude Makélélé είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας.
Ο κ. Claude Makélélé Sinda, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1973 στην πόλη Kinshasa του Zaire.

Καλωσορίζουμε τον κ. Claude Makélélé και τους συνεργάτες του στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τούς ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.