Μάριος Γαντζούδης
Γιώτα Κουφού
Στάθης Μπάστας
01 Sep
01Sep

Η Mercedes έκανε την επιλογή της και η συντακτική ομάδα του Mpaladofatses Motorsports λέει την γνώμη της !

Η Mercedes ολοκλήρωσε την κίνηση που φημολογούταν εδώ και καιρό καθώς ανακοίνωσε επίσημα το Σάββατο το πρωί τον Αντρέα Κίμι Αντονέλι ως αντικαταστάτη του Λιούις Χάμιλτον για το 2025. Το MP Motorsports προσφέρει τα συμπεράσματα που έβγαλε για την τολμηρή αυτή κίνηση της Mercedes !

Γιώτα Κουφού : « Συνδυασμός ''old school και ''new wave'' ο Αντονέλι 

Το μάθημα γίνεται… πάθημα! Ο σοφός λαός έχει δίκιο στο τέλος της ημέρας. Η φυγή του Λιούις Χάμιλτον από την Mercedes συγκλόνισε τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Τότο Βολφ έμεινε με μία κενή θέση στο μονοθέσιό του και κλήθηκε να βρει την απάντηση. Κάποτε, είχε απορρίψει τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος πλέον είναι τρις παγκόσμιος πρωταθλητής. Δεδομένου πως δεν ήταν ανάγκη να βρει κάποιον βετεράνο, ο Αυστριακός εντόπισε το “next big thing” στο πρόσωπο του Κίμι Αντονέλι. Ο 18χρονος Ιταλός κατέχει έναν συνδυασμό “old school” και “new wave” στο οδηγικό του στιλ. Αν η νοοτροπία του ως πιλότος και ο τρόπος οδήγησής του σφυριλατηθούν από τους ανθρώπους των «Ασημένιων Βελών», τότε είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για έναν μελλοντικό πολλάκις παγκόσμιο κατακτητή.

Μάριος Γαντζούδης : ''Θα έχουμε νέο 2007''

Ο Κίμι Αντονέλι θεωρείται από τους πάντες ως ο επόμενος σπουδαίος οδηγός και η μέχρι τώρα καριέρα του το επιβεβαιώνει. Η μέτρια χρονιά του στην F2 έχει πολλούς αστερίσκους που ολοφάνερα δεν εμπόδισαν τον Βολφ από το να του δώσει μια ευκαιρία που μόνο ελάχιστοι οδηγοί έχουν πάρει. Να κάνει ντεμπούτο με τοπ ομάδα. Ακόμα και το ατυχές ντεμπούτο του στο FP1 της Ιταλίας έδειξε χαρακτηριστικά πρωταθλητή. Αυτό σε συνδυασμό με το εκτενές πρόγραμμα ιδιωτικών δοκιμών με την Mercedes με κάνει να πιστεύω πως θα έχουμε έναν νέο Χάμιλτον και ένα νέο 2007, με έναν Rookie που θα καταπλήξει. Μένει να δούμε αν η Mercedes W16 θα είναι όσο καλή ήταν η Mclaren MP4-22 του Χάμιλτον...

Στάθης Μπάστας : ''Επένδυση για το μέλλον''

Η μεταγραφή του Αντονελι στη Μερσεντές για το 2025, με μόνο μια χρονιά στην F2 και παράκαμψη της F3 δείχνει την σιγουριά της γερμανικής ομάδας στον 18χρονο Ιταλό. Μια επένδυση για το μέλλον στο πιο σωστό χρονικό σημείο, με μια σεζόν προσαρμογής (2025) μέχρι την αλλαγή των κανονισμών το 2026.

Μείνετε συντονισμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στην Formula 1 αλλά και για περισσότερες αναλύσεις και άρθρα γνώμης ! Πάντα στο mpaladofatses.gr ...

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.