Μάριος Γαντζούδης
22 Aug
22Aug

«Χτύπησε» ξανά ο Αυστριακός, λίγο πριν το Ζάντβορτ! Τι δήλωσε ο Ρικιάρντο

Έβαλε πάλι φωτιές με τις δηλώσεις του ο Χέλμουτ Μάρκο καθώς σε δηλώσεις του (πάλι) στο Αυστριακό μέσο Kleinezeitung, προανήγγειλε ξανά τον Λίαμ Λόσον ως οδηγό της οικογένειας της Red Bull και για το 2025. 

Όπως είχαμε αναλύσει και την προηγούμενη φορά που ο Μάρκο έδωσε παρόμοιες δηλώσεις στο ίδιο μέσο, ο 22χρονος Νεοζηλανδός που φέτος είναι «στον πάγο», έχει όρο στο συμβόλαιό του με τον οποίο εφόσον η Red Bull αποτύχει να του βρει θέση σε μια από τις δύο ομάδες της, τότε ο Λόσον έχει το ελεύθερο να αποχωρήσει από την «οικογένεια» και να αναζητήσει θέση αλλού στο grid ! 

Στις δηλώσεις του ο 81χρονος απέφυγε να δώσει πολλές λεπτομέρειες στο θέμα του Σέρχιο Πέρεζ λέγοντας απλά πως εάν ο Μεξικανός βρει σταθερά τον κανονικό του ρυθμό τότε όλοι στην Red Bull θα είναι ευτυχισμένοι . Τέλος ερωτηθείς για τις αναβαθμίσεις της RB20 είπε χαριτολογώντας «Θα τις έλεγα υποβαθμίσεις», παραμένοντας όμως αισιόδοξος για νίκη στον αγώνα της Ολλανδίας .

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο που είναι άμεσα εμπλεκόμενος στις μουσικές καρέκλες που παίζει η Red Bull, όταν ρωτήθηκε για αυτές τις δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων πως: «Εξακολουθώ να ξέρω ότι η απόδοση είναι ο καλύτερός μου φίλος και αν κάνω αυτό που ξέρω ότι είμαι ικανός, τότε αυτό με φέρνει σε καλή θέση να μείνω κάπου στην οικογένεια για τον επόμενο χρόνο, απλά πρέπει να επικεντρωθώ σε αυτό. Μιλώντας για τον Λίαμ, οδήγησε το μονοθέσιο πέρυσι και έκανε εξαιρετική δουλειά, και πιστεύω ότι αξίζει μια θέση στο grid, οπότε αν έχει εγγυημένη θέση στο grid για την επόμενη χρονιά, αυτό είναι καλό γιατί είναι ένας οδηγός που το αξίζει. Τι σημαίνει αυτό για μένα είναι μάλλον λίγο άγνωστο, αλλά αν αποδώσω τα απαιτούμενα, τότε είμαι σίγουρος ότι θα βρουν κάπου μια θέση για μένα.»

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.