Άρης Μήλιος
17 Apr
17Apr

Οι Ισπανοί υπέταξαν την Τόφας με 78-55 στο τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους προημιτελικό παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final4 του BCL, εκεί όπου τους περιμένει από χθες το Περιστέρι.

Η ομάδα των Κανάριων Νήσων εκτέλεσε την τουρκική Τόφας και συμπλήρωσε την τετράδα των ομάδων (Ουνικάχα Μάλαγα, Μούρθια, Περιστέρι, Τενερίφη) που θα πάρουν μέρος στο Final4 του BCL στο Βελιγράδι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το "πεινασμένο" Περιστέρι στις 26 Απριλίου με φόντο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Τενερίφη μπήκε στο ματς με το πόδι στο γκάζι με αποτέλεσμα από την αρχή του παιχνιδιού να πάρει μεγάλο προβάδισμα χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Τόφας.

Για τους νικητές εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μαρθελίνο Χουέρτας που πέτυχε double-double με 13 πόντους και 10 ασίστ, με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να προσθέτει 12 πόντους με 7 ριμπάουντ. 

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ντεμίρ με 11 πόντους και 2 ριμπάουντ, ως ο μοναδικός "διψήφιος" της ομάδας του. Δεύτεροι σκόρερ της Τόφας αναδείχθηκαν οι Γουίνστον και Ντένμον που σημειώσαν από 7 πόντους. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Περιστέρι έχει τεθεί ξανά αντιμέτωπο με τους Ισπανούς φέτος και συγκεκριμένα στο TOP=16 της διοργάνωσης, όταν και οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης επικράτησαν με 90-82.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.