04 Nov
04Nov

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ξεκινά διαπραγματεύσεις με το Basketball Champions League, ώστε να μην αγωνιστεί τελικά η Χαποέλ Χολόν στο κλειστό των «Άνω Λιοσίων».

Ανατροπή στο ζήτημα της έδρας της Χαποέλ Χολόν για τα παιχνίδια της στο Basketball Champions League. Πριν λίγες ημέρες το BCL είχε κάνει γνωστό, ότι η ομάδα από το Ισραήλ θα φιλοξενηθεί στο κλειστό των «Άνω Λιοσίων» μέχρι να τελειώσουν οι ταραχές στη Μέση Ανατολή, με την ΑΕΚ να βγάζει ανακοίνωση αναφέροντας:

«Εξαιτίας της συγκυρίας και εξαιτίας της εκρύθμου καταστάσεως, δεν μπορούσαμε παρά να αποδεχτούμε την απόφαση της FIBA, με συναίνεση της ΕΟΚ, για φιλοξενία (δίχως οικονομικό αντάλλαγμα) της Χάποελ Χολόν στο Γήπεδό μας.

Και για να μη ξεχνιόμαστε…

Συνενωσίτες, ηρεμήστε και θυμηθείτε τόσα χρόνια τι κάναμε…Σε ό,τι μας αφορά, λοιπόν, στο διάβα της θητείας μας έχουμε αποδείξει εμπράκτως, ότι βασική μας προτεραιότητα ήταν και παραμένει η ανάδειξη των υπερανθρώπινων αξιών και ιδανικών, που πρεσβεύει το ιστορικό Σωματείο μας, που γεννήθηκε από Πρόσφυγες, αλλά και η στήριξη όλων όσοι την έχουν ανάγκη ανεξάρτητα από κόστος, δίχως παρωπίδες και δίχως αστερίσκους».

Το θέμα δεν λύθηκε και η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ υπό το φόβο διχασμού στον κόσμο της με αφορμή το ζήτημα της Παλαιστίνης με το Ισραήλ αποφάσισε να ξεκινήσει συζητήσεις με το BCL ώστε να αλλάξει η απόφαση.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.