Νίκος Σαρίκος
21 Aug
21Aug

Ο Μπράντον Τόμας έκανε γνωστό πως υπάρχει απογοήτευση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, όμως υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά τους.

Ο Μπράντον Τόμας στην σημερινή συνέντευξη τύπου έκανε γνωστό πως υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στον ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό από την Μάλμε, όμως έχουν μια μεγάλη πρόκληση μπροστά τους για να συνεχίσουν στο Europa League.


Αναλυτικά όσα δήλωσε

Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα, μετά την απώλεια του μεγάλου κόσμου με τη Μάλμε: "Η ομάδα είναι καλά, αλλά όλος ο κόσμος ήθελε να πάει στο Champions League, οπότε υπάρχει απογοήτευση. Υπάρχει όμως μπροστά μας η πρόκληση του Europa League που είναι μια εξαιρετική διοργάνωση. Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε εκεί και να παίξουμε κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους. Δεν έχει χαθεί τίποτα, πρέπει να πάμε παρακάτω, είναι το ξεκίνημα της σεζόν, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχολογία μας".
Για το ότι ο Λουτσέσκου είπε για εκείνον ότι θέλει να τρέχει συνεχώς και αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι σε φάση αναδόμησης: "Νομίζω ότι έχουμε τους ίδιους παίκτες και την ίδια λογική στο πώς θα αμυνόμαστε. Κάναμε κάποια λάθη στην αρχή της σεζόν, αλλά είναι δύσκολο να το κάνουμε όπως πέρυσι. Έχουμε άλλη φυσική κατάσταση, ενώ έχουμε και κάποιους καινούργιους παίκτες. Θα πρέπει να προσαρμοστούν όλοι πάνω σε αυτό, είναι κάτι δύσκολο. Πιστεύω ότι τα νέα παιδιά θα μας βοηθήσουν. Το χτίσιμο της ομάδας είναι σε εξέλιξη με την πάροδο του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι".

Για τη Σάμροκ Ρόβερς: "Για να είμαι ειλικρινής έχω άποψη από όσα μας έδειξαν οι προπονητές. Παίζουν άμεσο και αθλητικό παιχνίδι. Εξαρτάται από εμάς. Αν είμαστε στο 110% της συγκέντρωσης και της απόδοσής μας θα πάρουμε τη νίκη και θα κάνουμε το βήμα πρόκρισης".

Για την έλευση των νέων παικτών όπως ο Τσάλοφ και ο Τισουντάλι: "Αρχικά να πω ότι κάθε ποιοτικός παίκτης στον ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτος. Είναι καλό να υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός μας βοηθάει όλους. Αν ένας παίκτης γνωρίζει ότι θα έχει φανέλα βασικού τότε θα εφησυχάζει. Οι νέοι παίκτες στην επίθεση είναι πολύ ποιοτικοί και σίγουρα θα μας βοηθήσουν, ενώ είναι πολύ καλά παιδιά και θα μας βοηθήσουν στον αγωνιστικό χώρο και στο γκρουπ. Ως προς εμένα, μου αρέσει να τρέχω, να πιέζω και να μαρκάρω, αλλά νομίζει ότι είμαι ένας παίκτης που σκοράρει αρκετά. Σε δύο χρόνια πέτυχα 24 γκολ, οπότε βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ".
Για τον Κουλιεράκη και τι έχετε πει για τη μεταγραφή του: "Ο Κουλιεράκης είναι εξαιρετικός παίκτης, είχαμε εξαιρετική σχέση από την αρχή. Θέλω να του ευχηθώ να είναι τυχερός και να πετύχει εκεί, αλλά πάνω απ' όλα να είναι υγιής. Είχαμε πολύ καλή σχέση, βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον. Είμαι λυπημένος γιατί θα χάσουμε έναν παίκτη πολύ κομβικό, αλλά χαρούμενος γιατί κάνει ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα του. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο, πρέπει να προχωράμε μπροστά. Είναι μια καλή μεταγραφή για το ίδιο το κλαμπ. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία".


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.