Newsroom
09 May
09May

Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες του Ολυμπιακού και της Άστον Βίλα ενόψει του σημερινού δεύτερου αγώνα για τα ημιτελικά του Conference League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι Πειραιώτες απέχουν 90 λεπτά από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League στις 29 του Μάη, ενώ οι Χωριάτες, στην επιστροφή του Μαρτίνεζ στο αρχικό σχήμα, θέλουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 4-2 από τον αγώνα στο Μπέρμιγχαμ και να είναι αυτοί που θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για την ΟΠΑΠ Αρένα.

Οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες τους για το ματς στις 22:00, με τον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κατεβάζει την ίδια εντεκάδα που ξεκίνησε στην Αγγλία με μόνη αλλαγή τον Κίνι στην θέση του τραυματία Ορτέγκα, ενώ ο Ουνάι Έμερι να ξεκινά σε 5-4-1 τους Ντιέγκο Κάρλος και Τόρες στην θέση του Λενγκλέ στην άμυνα, ενώ στα χαφ ο Ρόντζερς θα κάτσει στον πάγκο για να μπει ο Ντιαμπί.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Πρεκατές, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες - Κας, Πάου Τόρες, Κόνσα, Κάρλος, Ντίνιε – Ντιαμπί, ΜακΓκιν, Λουίς, Μπέιλι - Γουότκινς

Στον πάγκο Γκαούσι, Όλσεν, Λανγκλέ, Ντουράν, Χέιντεν, Ιροεγκμπουνάμ, Πάτερσον, Μουνρόε, Κέλιμαν, Γιάνγκ

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.