21 Sep
21Sep

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League όμως κατάφερε να φύγει νικητής από την Φινλανδία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά σπατάλησε ένα ημίχρονο καθώς μπήκε εξαιρετικά μουδιασμένος στον αγωνιστικό χώρο σαν να είχε βραχυκυκλώσει μην μπορώντας να κάνει το παιχνίδι του. Όλα στραβά του πήγαιναν και έγιναν χειρότερα με τον Μπαντέ να ανοίγει το σκόρ στο 35΄ και τον ΠΑΟΚ να κατευθύνεται στα αποδυτήρια βρισκόμενος πίσω στο σκόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ  στον αγωνιστικό χώρο. Ένας ΠΑΟΚ αποφασισμένος με θέληση και δημιουργία στο παιχνίδι του. Στο 55΄ έφερε το μάτς στα ίσα με τον Κουλιεράκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντεσπότοφ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν πολύ ορμητικός έπνιξε την αντίπαλο του και στο 81΄ ο Ντεσπότοφ από δημιουργός έγινε εκτελεστής και έφερε το μάτς τούμπα κάνοντας το 1-2. Το γκόλ αυτό ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ που πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 90+4΄ με τον Μπράντον Τόμας. Όμως μια ανόητη ενέργεια του Εκόνγκ έφερε τον ΠΑΟΚ να κάνει πέναλτι και να δέχεται γκολ από αυτό με σκόρερ τον Ραντούλοβιτς που διαμόρφωσε το τελικό 2-3. 

Κομβίκη νίκη του ΠΑΟΚ στη Φινλανδία στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

MVP: Ντεσπότοφ

Ο Βούλγαρος εξτρέμ ήταν ηγετικός και με την πολύ καλή του εμφάνιση οδήγησε στη νίκη τον Δικέφαλο του Βορρά. Μάλιστα είχε ανάμειξη στα 2 από τα τρία γκολ του Δικεφάλου έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.