14 Dec
14Dec

Η Λάτσιο τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της, με τον προπονητή της Μαουρίτσιο Σάρι, να εκφράζει την επιθυμία να κληρωθεί η ομάδα του με τη Μπαρτσελόνα, καθώς δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Η Λάτσιο ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μένοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση στη κλήρωση.

Ωστόσο, ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν φοβάται και θέλει στην επόμενη φάση να αντιμετωπίσει άλλο ένα μεγαθήριο από την Ισπανία, τη Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε μετά τη λήξη της χθεσινοβραδινής (13/12) αναμέτρησης.

«Είμαι λίγο θυμωμένος με το γεγονός ότι ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, και πληρώσαμε για ό,τι κάναμε λάθος, ενώ ό,τι δημιουργήσαμε, το ακυρώσαμε. Λυπάμαι για την προσέγγιση στην αρχή των δύο ημιχρόνων, υπήρχε διαφορά έντασης και το πληρώσαμε. Ήταν όμως δύσκολο γήπεδο, δυνατοί αντίπαλοι, είμαι πεπεισμένος ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό», σημείωσε αρχικά. 

«Σε αυτό το σημείο, δεδομένο ότι σε όλη μου την καριέρα δεν έπαιξα ποτέ εναντίον της Μπαρτσελόνα. Η επιθυμία μου είναι να παίξω με την Μπαρτσελόνα. Με πονάει που παίζει σε άλλο γήπεδο, αλλά κάποτε θα πρέπει να παίξω εναντίον της», τόνισε συγκεκριμένα. 

«Όπως κάθε παιχνίδι, είσαι δυσαρεστημένος με την απόδοση ορισμένων παικτών. Το να φτάσω σε αυτό το στάδιο και να δημιουργήσω τέσσερις ευκαιρίες για γκολ ήταν κάτι που δεν περίμενα. Η Ατλέτικο σκόραρε και δεν είχαμε απάντηση. επιθετική ποιότητα της Ατλέτικο είναι υψηλού επιπέδου, αλλά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια δέχεται περισσότερα γκολ»,σχολίασε αναφορικά με το παιχνίδι.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.