Βαγγέλης Τερζής
09 Apr
09Apr

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στο ενδεχομένως καλύτερο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και θα λύσουν τις διαφορές τους στο Έτιχαντ. 

Παρά τη κλειστή οροφή του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", υπήρξε βροχή από γκολ για Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι. Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες και θα λύσουν τις διαφορές τους στο "Έτιχαντ" μετά το χορταστικό 3-3 στη Μαδρίτη, που ενδεχομένως να είναι και το καλύτερο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης. 

Οι "Πολίτες" προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με την τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μπερνάντο Σίλβα και έδειχναν να είναι έτοιμοι για ένα σπουδαίο βράδυ. Εκεί όμως η "Βασίλισσα" αντέδρασε και με τα δυο τέρματα που σημείωσε στο 12ο λεπτό, μετά το σουτ του Καμαβινγκά που άλλαξε πορεία λόγω του Ρουμπέν Ντίαζ και στο 14ο λεπτό χάρη στο όμορφο τελείωμα του Ροντρίγκο, πήρε τα ηνία της αναμέτρησης με σκορ 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι μπήκε ψάχνοντας συνεχώς το τέρμα που θα έφερνε στα ίσα την αναμέτρηση. Το βρήκε μετά το εκπληκτικό τελείωμα του Φόντεν στο παραθυράκι του Λούνιν. 

Στη συνέχεια οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν πεπεισμένοι πως μπορούν να φύγουν με ένα τεράστιο διπλό από τη Μαδρίτη. Τις ελπίδες τους αύξησε το τρομερό τέρμα του Γκβάρντιολ που ήρθε στο 71ο λεπτό με τον Κροάτη να σημειώνει με το.. κακό του πόδι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των "Μπλε". 

Η Ρεάλ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και δεν είχε σκοπό να αφήσει την κάτοχο του Champions League να φύγει θριαμβεύοντας από τη Μαδρίτη. Στο 79' ο Βινίσιους έκανε μια γλυκιά σέντρα και ο Βαλβέρδε ήρθε να προσθέσει άλλη μια γκολάρα στο τρομερό αυτό παιχνίδι, γράφοντας το 3-3 στο καλύτερο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης. Μέχρι το επόμενο. 

Τώρα οι δυο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη ρεβάνς στο "Έτιχαντ" στις 17/04, για το πολυπόθητο εισιτήριο των ημιτελικών της διοργάνωσης. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.