13 Dec
13Dec

Ο όμιλος που συζητιόταν από την αρχή του όσο κανένας άλλο έφτασε στο τέλος του με την Ντόρτμουντ και τη Παρί σεν Ζερμέν να περνάνε στους 16 του Champions League, στο Europa συνεχίζει η Μίλαν, εκτός Ευρώπης η Νιούκαστλ 

Εφιαλτικός μέχρι το τέλος του ο 6ος όμιλος του Champions League, που είχε χαρακτηριστεί ως όμιλος του "θανάτου". Στους 16 της διοργάνωσης Ντόρτμουντ και Παρί σεν Ζερμέν, στο Europa League η Μίλαν και εκτός Ευρώπης η Νιούκαστλ. 

Στη Γερμανία η Παρί δε κατάφερε να πάρει τη νίκη, κατάφερε όμως να προκριθεί στην επόμενη φάση αφού με το γκολ της ισοφάρισης του Ζαν Εμερί στο 56ο λεπτό πέρασε στην ισοβαθμία τη Μίλαν. Η Ντόρτμουντ είχε ανοίξει το σκορ στο 51ο λεπτό με τον Αντεγέμι, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποίησε για να προηγηθεί νωρίτερα. 

Στην Αγγλία η Νιούκαστλ προηγήθηκε με το γκολ του Ζοέλιντον στο 33ο λεπτό, δε κατάφερε όμως να διατηρήσει το προβάδισμα της κόντρα στην σκληροτράχηλη Μίλαν που έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη. Τα γκολ της μεγάλης ανατροπής και κατα συναπάντημα της πρόκρισης στο Europa League για τη Μίλαν τα πέτυχαν ο Πούλισιτς στο 59ο λεπτό για το 1-1 και τον Τσοκουέζε στο 84ο λεπτό να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 1-2 για τους "Ροσονέρι" που έσωσαν την παρτίδα στο τέλος στον πιο πολυσυζητημένο όμιλο της φετινής διοργάνωσης. 

Η βαθμολογία του ομίλου:

Ντόρτμουντ 11

Παρί σεν Ζερμέν 8

Μίλαν 8

Νιούκαστλ 5 



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.