25 Oct
25Oct

Σπουδαίες αναμετρήσεις προβλέπονται στην εντυπωσιακή δεύτερη μέρα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η 3η αγωνιστική των ομίλων προμηνύεται εντυπωσιακή, βλέποντας τα αποψινά παιχνίδια. Από τον 5ο ως και τον 8ο όμιλο διακρίνουμε ξεχωριστές αναμετρήσεις. 

Στον 5ο όμιλο η Φέγενορντ αντιμετωπίζει στην Ολλανδία την Λάτσιο και με όπλο την έδρα της θέλει να ανεβεί στη 2η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας τους Ιταλούς. Αργότερα στο άλλο ματς του ομίλου η Σέλτικ υποδέχεται την σταθερή, μέχρι τώρα, στη σεζόν Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε. Οι Μαδριλένοι πάνε με μόνο στόχο την νίκη και την κατάκτηση της 1ης θέσης, για να μην μπουν σε επικίνδυνα σενάρια. 

Στον 6ο όμιλο ή αν θέλετε καλύτερα τον όμιλο του "θανάτου", έχουμε και τις πιο δυνατές αναμετρήσεις της βραδιάς. Η Παρί σαν Ζερμέν υποδέχεται στο Παρίσι τη Μίλαν σε ένα παιχνίδι που δεν διακρίνεται σίγουρος νικητής. Στο άλλο ματς του ομίλου η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ στην Αγγλία και ευελπιστεί η αναμέτρηση τους να έχει ίδια έκβαση, με το παιχνίδι κόντρα στην Παρί ( είχε κερδίσει 4-1 ). 

Στον 7ο όμιλο Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι θέλουν να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από τώρα. Οι Γερμανοί υποδέχονται στην έδρα τους τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ταξιδεύει στην Ελβετία ενάντια στην Γιούνγκ Μπόις. 

Στον 8ο και τελευταίο όμιλο η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ με μόνο στόχο το 3/3 στον όμιλο. Η Άντβερπ υποδέχεται στο Βέλγιο την Πόρτο. 



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.