Άρης Μήλιος
10 Apr
10Apr

Gunners και Βαυαροί αλληλοεξοντώθηκαν στο Emirates με την πρόκριση να κρίνεται στην Allianz Arena

Οι πρωτοπόροι της φετινής Premier League προηγήθηκαν με το πανέμορφο πλασέ του Σάκα στο 11' . Ωστόσο, στο 18' οι Γερμανοί εκμεταλλευόμενοι το λάθος του Γκάμπριελ, έκλεψαν την μπάλα και ο Γκνάμπρι εκτέλεσε την πρώην ομάδα του.

Στο 32' ο Λερόι Σανέ έκανε τρομερή κούρσα εκθέτοντας την αγγλική άμυνα και ανάγκασε τον Σαλιμπά να τον ανατρέψει εντός της μεγάλης περιοχής. Ο Γερμανός διεθνής κέρδισε το πέναλτι και ο Χάρι Κέιν με ψύχραιμη εκτέλεση το μετουσίωσε σε γκολ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τόμας Τούχελ προσπάθησε να ρίξει τον ρυθμό κλείνοντας τα μετόπισθεν μιας και το σκορ ήταν βολικό για αυτήν. Ωστόσο, στο 76' ο Τροσάρ ισοφάρισε μετά από τρομερή πάσα του Ζεσούς και επιβεβαίωσε τον Αρτέτα για την επιλογή του να τον περάσει στο παιχνίδι,

Στο 90' οι Γερμανοί βρέθηκαν κοντά στην νίκη αλλά ο Κομάν είδε το τελείωμα του να καταλήγει στο δοκάρι με αποτέλεσμα το 2-2 να μένει αναλλοίωτο. 

Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ το οποίο αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο που θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου στις 22:00.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.