Λευτέρης Τσαχουρίδης
29 May
29May

Εδώ και αρκετές μέρες κυκλοφορούσαν πολλές φήμες που ήθελαν τον Κομπανί να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν.

Σήμερα απόγευμα Τετάρτης 29/5 αυτά τα σενάρια έρχονται να επιβεβαιωθούν, καθώς ο 38χρονος Βέλγος που από το 2022 βρίσκονταν μετακομίζει στο Μόναχο και την Μπάγερν για να διαδεχτεί τον Τούχελ.

Ακολουθεί αναλυτικά ανακοίνωση:

 "Η Μπάγερν υπέγραψε τον Κομπανί ως νέο προπονητή της. Ο 38χρονος Βέλγος υπέγραψε με τους πρωταθλητές ρεκόρ Γερμανίας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027. Πιο πρόσφατα εργάστηκε στην αγγλική ομάδα της Μπέρνλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ομάδας Jan-Christian Dreesen:

"Όλοι εμείς στον σύλλογο συμφωνούμε ότι ο Κομπανί είναι ο κατάλληλος προπονητής για την Μπάγερν και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε. Ο Max Eberl και ο Christoph Freund δεν τα παράτησαν ποτέ και εργάστηκαν σχολαστικά για να βρουν έναν προπονητή που θα οδηγούσε την Μπάγερν στην επιτυχία και θα την ανέπτυξε περαιτέρω με νέες ιδέες. Ο Κομπανί αντιπροσωπεύει ακριβώς την ενότητα και το ομαδικό πνεύμα που χρειαζόμαστε".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθλητικού διευθυντή  Max Eberl:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπογράψαμε τον Κομπανί. Στις συζητήσεις μας μαζί του ήμασταν αμέσως στο ίδιο επίπεδο. Μας έδειξε ξεκάθαρα πόσο πολύ του άρεσε η δουλειά της Μπάγερν και ότι ήθελε οπωσδήποτε να την αναλάβει".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε και ο ίδιος Κομπάνι:

"Ανυπομονώ για την πρόκληση της Μπάγερν. Είναι μεγάλη τιμή που μπορώ να δουλέψω για αυτόν τον σύλλογο - η Μπάγερν είναι ένας θεσμός στο διεθνές ποδόσφαιρο. Ως προπονητής, πρέπει να υποστηρίξεις αυτό που είσαι ως προσωπικότητα: Μου αρέσει να έχω την μπάλα, να είμαι δημιουργικός - και πρέπει επίσης να είμαστε επιθετικοί στο γήπεδο και θαρραλέοι. Τώρα ανυπομονώ για τα πολύ βασικά πράγματα: να δουλέψω με τους παίκτες, να φτιάξω ομάδα. Όταν τα θεμέλια είναι στη θέση τους, η επιτυχία θα έρθει". 


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.