Θανάσης Σχοινάς
06 Aug
06Aug

Για ένα ακόμη χρόνο θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Λειψία ο Ολλανδός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, Τσάβι Σίμονς.

Η Λειψία ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν και ανακοίνωσε την επέκταση του δανεισμού του Τσάβι Σίμονς έως το καλοκαίρι του 2025, δίνοντας του τη φανέλα με το νούμερο 10.

Ο Σίμονς αποτέλεσε σημαντικό ποδοσφαιριστή για την Λειψία την προηγούμενη σεζόν αφού σε 43 συμμετοχές με τη φανέλα της είχε 10 γκολ και 15 ασίστ. 

Αυτές οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από σημαντικές ομάδες στην Ευρώπη που εξέτασαν την περίπτωση του, με την Μπάγερν να είναι αυτή που εξέφρασε το πιο έντονο ενδιαφέρον. Όμως η Λειψία της στέρησε τις όποιες ελπίδες απόκτησης του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, συμφωνώντας με την Παρί Σεν Ζερμέν για την επέκταση του δανεισμού του.

Έτσι, η γερμανική ομάδα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπένζαμιν Σέσκο έως το 2029, κατάφερε να κρατήσει στις τάξεις της και έναν ακόμη σημαντικό για εκείνη επιθετικογενή ποδοσφαιριστή. Σέσκο και Σίμονς αναμένεται να αποτελέσουν ένα δυνατό επιθετικό δίδυμο την επόμενη σεζόν στην Bundesliga.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Τσάβι Σίμονς είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα πίσω. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Αγαπώ να κερδίζω. Αγαπώ να βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο και να τα δίνω όλα. Ξέρω πως ο σύλλογος έχει το ίδιο DNA. Αυτό είναι το σωστό μέρος για μένα για να εξελιχθώ περισσότερο και να κάνω το επόμενο βήμα.

Υπήρχαν πολλές φήμες τους προηγούμενους μήνες. Μετά το Euro, άφησα το κινητό μου στην άκρη και ξεκουράστηκα από αυτό το εξαντλητικό τουρνουά. Τώρα είμαι εδώ και ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν.»




Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.