29 Feb
29Feb

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, με το RMC να γνωστοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις των «Ασπιρινών».

Είναι γνωστό ότι ο Γιούργκεν Κλόπ και ο Τόμας Τούχελ δεν πρόκειται να συνεχίσουν να βρίσκονται στον πάγκο της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου μετά το τέλος της φετινής σεζόν. 

Οι διοικήσεις των ομάδων αυτών ψάχνουν τον νέο τους προπονητή και έχουν στρέψει το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Τσάμπι Αλόνσο.  

Ο Ισπανός προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά στην Λεβερκούζεν έχοντας την στην 1η θέση της Bundesliga στο +8 από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου. 

Δεσμεύεται όμως με συμβόλαιο, για αυτό το λόγο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν. 

Όπως αποκαλύπτει το RMC η διοίκηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό μεταξύ 15-25 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αφήσει τον Αλόνσο ελεύθερο να αναλάβει τη νέα του ομάδα. 

Σε διαφορετική περίπτωση, θα χρειαστεί οι ενδιαφερόμενοι να περιμένουν μέχρι το 2025 όπου θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του που είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.