Παναγιώτης Σανιδόπουλος
04 Aug
04Aug

Ο Γιώργος Τζιοβάρας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Mpaladofatses.gr και στον Παναγιώτη Σανιδόπουλο, μετά την φιλική νίκη της ομάδας του Περιστερίου επί του Παναιτωλικού με σκορ 2-0.

Στη συζήτηση, ο Γιώργος Τζιοβάρας αναφέρθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας, τους νέους στόχους για τη σεζόν και την προσπάθεια των παικτών να ενσωματωθούν στο πλάνο του προπονητή.

Διαβάστε τι δήλωσε στον Παναγιώτη Σανιδόπουλο:

Γιώργο σήμερα κερδίσατε και πείσατε μπροστά στον κόσμο σας, ήταν μια καλή εμφάνιση. Πως βλέπεις εσύ την τους νέους στόχους της ομάδας ; 

Η ομάδα βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση, και είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Όλοι δουλεύουμε σκληρά για να ενταχθούμε στο πλάνο του προπονητή και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της σεζόν. Πιστεύω ότι με τη δουλειά και την αφοσίωση που δείχνουμε, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα.

Η ομάδα ενισχύθηκε το καλοκαίρι. Πιστεύεις στην ομάδα και στα νέα πρόσωπα που διαθέτουν τεράστια εμπειρία;

Φυσικά η ομάδα μας είναι πολύ καλή, μένει να το δείξουμε και στο γήπεδο , στόχος είναι πάντα ο Ατρόμητος να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και πίστη στο πλάνο του προπονητή θα καταφέρουμε όλους τους στόχους μας. 

Ο κόσμος ήταν εκεί στην πρώτη προπόνηση, έδωσε το παρών και στο φιλικό, και φαίνεται ότι θα είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Έχεις ένα μήνυμα για τους φιλάθλους;

Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης, το στήριγμα μας ,τον χρειαζόμαστε φέτος και πάμε να χτίσουμε κάτι όλοι μαζί. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.