26 Aug
26Aug

Τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα της έβαλε η Χρυσή Διαμαντοπούλου, όπως ανακοίνωσε η ίδια πριν από λίγες ώρες.

Ακόμα μία σπουδαία πολίστρια μετά τις Νικόλ Ελευθεριάδου και Ελένη Σωτηρέλη σταματά την καριέρα της. Αυτή τη φορά ο λόγος για την Χρυσή Διαμαντοπούλου που σε ηλικία 28 ετών αποφάσισε να κρεμάσει το σκουφάκι της. 

Η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν και η τελευταία στην σπουδαία πορεία της, με την ίδια να ανακοινώνει ότι αποσύρεται με μία ανάρτησή της στα social media.

«Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες σημαίνει για εμένα το τέλος μιας διαδρομής περίπου 20 ετών. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει και για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και με έχουν βοηθήσει σε αυτή την πορεία. Ο πρωταθλητισμός με έκανε καλύτερη, ενώ η τελευταία χρονιά μου χάρισε προκλήσεις αλλά και συνεργάτες που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Ευχαριστώ το σωματείο μου, τον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης, για τη υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτή τη περίοδο καθώς και όσους με ενίσχυσαν και πίστεψαν στη προσπάθεια μου. Το πόλο είναι για εμένα ο χώρος μέσα στον οποίο γαλουχήθηκα και εξελίχθηκα γι’ αυτό θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου», ανέφερε η Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Η Ελληνίδα πολίστρια κατέκτησε σχεδόν τα πάντα όσο αγωνιζόταν σε Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα. Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018 και χάλκινο σε αυτό του Αϊντχόφεν το 2024 με την γαλανόλευκη, όπως και μία συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Παρίσι 2024). 

Με τους Πειραιώτες σε 13 χρόνια πανηγύρισε 8 πρωταθλήματα Ελλάδας, 2 Κύπελλα, 3 Champions League (2015, 2021, 2022) και ένα Len Trophy (2014), ενώ πέρυσι έπαιξε για τη Βουλιαγμένη. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.