11 Jan
11Jan

Οι εθνικές μας ομάδες στο πόλο ρίχνονται ξανά στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απόψε. Οι άνδρες κοντράρονται με την Ολλανδία για μία θέση στα προημιτελικά, οι γυναίκες αντιμετωπίζουν την Ισπανία για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Άλλη μια μεγάλη βραδιά για την ελληνική υδατοσφαίριση. Ξεκίνημα στις 18:00 με τους άνδρες που αναμετρώνται με την Ολλανδία στα μπαράζ για την πρόκριση στους ''8''. Αν το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, τότε θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την οικοδέσποινα Κροατία την Παρασκευή (12/1) στις 19:30. 

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 11/1:

18:00 Ελλάδα - Ολλανδία

20:00 Γεωργία - Ρουμανία

Το πρόγραμμα των προημιτελικών την Παρασκευή 12/1:

16:00 Ουγγαρία – Σερβία

17:30 Ισπανία – Γεωργία ή Ρουμανία

19:30 Κροατία – Ελλάδα ή Ολλανδία

21:15 Ιταλία – Μαυροβούνιο


Οι γυναίκες τώρα έχουν μπροστά τους μία μεγάλη πρόκληση στις 20:00, αφού αντιμετωπίζουν την Ισπανία στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο remake του περσινού τελικού, όπου η Ελλάδα ηττήθηκε και φόρεσε το ασημένιο μετάλλιο. 

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου έχουν δύο ευκαιρίες για ένα δεύτερο συνεχόμενο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό, ενώ εξασφάλισαν ήδη το εισιτήριο για το Παγκόσμιο της Ντόχα τον Φλεβάρη. Ταυτόχρονα, διεκδικούν και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για να βρεθούν στο Παρίσι πρέπει να τερματίσουν πάνω από την Ιταλία, που κοντράρεται με την Ολλανδία στον άλλον ημιτελικό. Φυσικά, υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία μέσα από το Παγκόσμιο. 

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

20:00 Ισπανία-Ελλάδα

21:30 Ολλανδία-Ιταλία



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.