Newsroom
13 Feb
13Feb

Η Εθνική μας ομάδα στο πόλο ανδρών αντιμετωπίζει απόψε την Ιταλία και θέλει να επαναλάβει την επιτυχία των γυναικών χθες (12/2), για να κλείσει θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου.


Το πιο κρίσιμο ματς στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα δίνουν απόψε (13/2) τα παλικάρια του Θοδωρή Βλάχου. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία στα προημιτελικά της διοργάνωσης με το πρώτο σπριντ να γίνεται στις 16:30 και το ματς να μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ3. 

Η Εθνική μας τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της απέναντι σε Γαλλία, Κίνα και Βραζιλία, παίρνοντας απευθείας την πρόκριση για τους ''8''. Από την άλλη, οι σημερινοί αντίπαλοι μας βγήκαν δεύτεροι πίσω από την Ουγγαρία στο δικό τους γκρουπ και χρειάστηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Η.Π.Α. στα μπαράζ με 13-12. 

Ελλάδα και Ιταλία βρέθηκαν αντιμέτωπες και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τους γείτονες μας να επικρατούν με το βαρύ 15-8. Γενικά πάντως, η προϊστορία δεν είναι με το μέρος μας, αφού το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Ιταλούς (σε Ευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο) χρονολογείται στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου το 2015 και αυτό στα πέναλτι με το συνολικό 11-9. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.