Παναγιώτης Χονδρός
24 Aug
24Aug

Όσα διαδραματίστηκαν, όσα είδαμε και κυρίως όσα δεν είδαμε στο Μπάσκετ Ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και στα προκριματικά έρχονται στο Netflix μέσω ενός εξαιρετικού ντοκιμαντέρ.

Μία σπουδαία πρωτοβουλία παίρνει σάρκα και οστά τον επόμενο χρόνο. Το Netflix ανακοίνωσε την κυκλοφορία μία σειράς ντοκιμαντέρ το 2025 γύρω από το τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. 

Στιγμιότυπα, backstage, και ιστορίες από τις 12 ομάδες που αγωνίστηκαν φέτος σε Λιλ και Παρίσι για να φτάσουν έως τα μετάλλια, ανάμεσά τους φυσικά και η δική μας Εθνική. 

Το προϊόν αποτελεί μια συνεργασία του Netflix με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, που έδωσε πρόσβαση στην πλατφόρμα για να ακολουθήσει τις ομάδες στα προκριματικά, στην προετοιμασία και το τουρνουά, ενώ το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από έξι συνολικά επεισόδια. 

Θυμίζουμε, πως οι Η.Π.Α. ήταν αυτές που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, η Γαλλία το αργυρό, η Σερβία το χάλκινο, με την Ελλάδα να μένει έξω στα προημιτελικά από τους Γερμανούς που δεν ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας εν τέλει την 4η θέση. 


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.