Newsroom
22 Jul
22Jul

Η Εθνική Ελλάδας δίνει δυνατό τεστ με αντίπαλο τη Σερβία στο Βελιγράδι, λίγες μέρες πριν ριχτεί στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων. Πού θα δείτε το παιχνίδι.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Σερβία στο Βελιγράδι απόψε (22/07, 21:00, ΕΡΤ3) σε ένα δυνατό τεστ πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες. 

Η εθνική μετά τη νίκη της στο φιλικό, ενάντια στο Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται για την πρόβα τζενεράλε, πριν το μεγάλο ραντεβού στη Γαλλία. 

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Κουζέλογλου και ο Γιώργος Τανούλης κόπηκαν από την προετοιμασία της εθνικής, η οποία συνεχίζει με 14 παίκτες πριν την τελική δωδεκάδα των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Ο Νικ Καλάθης θα ταξιδέψει ανήμερα του ταξιδιού στην Σερβία, για να βρει την υπόλοιπη αποστολή, ενώ η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο θα εξετασθεί εκ νέου σήμερα από τους γιατρούς.

Συνεπώς οι δώδεκα του Βασίλη Σπανούλη για το σημερινό ματς είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.

Το Depth Chart της Εθνικής:

PG: Τόμας Γουόκαπ, Νικ Καλάθης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης.     

SG: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος.     

SF: Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.     

PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Χουγκάζ.     

C: Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.