Άρης Μήλιος
09 Aug
09Aug

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων αναφέροντας ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το χρυσό κόντρα στην Team USA.

Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR, Ματίας Λεσόρ, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την μεγάλη νίκη-πρόκριση της Γαλλίας επί της Γερμανίας ανέφερε πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει ακόμα και το χρυσό μετάλλιο απέναντι στο μεγάλο φαβορί ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν φτάσαμε εδώ από τύχη, είμαστε εδώ επειδή το αξίζουμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κλειδί της νίκης κόντρα στους Γερμανούς καθώς και στον προπονητή του στην εθνική Γαλλίας, Βενσάν Κολέ.

«Είδαμε στο σκάουτινγκ πώς επιτίθεται ο Φραντς Βάγκνερ. Προσπαθήσαμε να μην του δώσουμε ανοιχτούς διαδρόμους προς τη ρακέτα μας και το καλάθι. Ξέρουμε πώς του αρέσει να επιτίθεται. Είναι πολύ δυνατός».

«Ο κόουτς Κολέ έκανε εξαιρετικές προσαρμογές. Κοουτσάρει φανταστικά τελευταία. Μου είχε πει πως τα λεπτά μου πιθανότατα θα αυξηθούν, οπότε έπρεπε να είμαι έτοιμος».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.