Λευτέρης Τσαχουρίδης
31 Jul
31Jul

Ισπανία και Ελλάδα βρέθηκαν αντιμέτωπες για την 3η αγωνιστική των ομίλων του πόλο γυναικών. Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου έδειξαν να αφήνουν πίσω την βαριά ήττα από τις ΗΠΑ και παρά την νέα ήττα από την Ισπανία τα σημάδια βελτίωσης ήταν εμφανή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ελλάδα, αφού κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 0-2 χάρη στα γκολ των Ελευθεριάδου και Ξενάκη. Η Ισπανία δεν έδειξε να επηρεάζεται καταφέρνοντας να κάνει την ανατροπή χάρη σε δυό γκολ της Φόρκα και ένα της Λέιτον (3-2).

Η Εθνική κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με την Ελευθεριάδου. Η Ισπανία πήρε παρόλα αυτά εκ νέου κεφάλι στο σκορ με με την Όρτις προτού η Εθνική μας ομάδα ισοφαρίσει σε 4-4 με την Χυδηριώτη.

Οι δυο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι - χέρι με την Ισπανία να παίρνει κεφάλι και πάλι στο σκορ με την Ορτίς και την Ελλάδα να αξιοποιεί τον παίκτη παραπάνω ισοφαρίζοντας σε 5-5 με την Μυριοκεφαλιτάκη.

Εν συνεχεία ήταν σειρά της Ελλάδας να πάρει ξανά προβάδισμα χάρη σε ένα γκολ της Βασιλικής Πλευρίτου, προτού οι Ισπανίδες περάσουν και πάλι μπροστά με γκολ των Φόρκα και Κάμους (7-6).

Η Ελλάδα ισοφάρισε σε 7-7 με την Μαργαρίτα Πλευρίτου, προτού η πλάστιγγα αρχίσει να γέρνει προς την μεριά της Ισπανίας που έχτισε διαφορά ασφαλείας χάρη στα γκολ των Φόρκα, Μπαρίλ και Ρουίς (10-7). 

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμόρφωσε η Βασιλική Πλευρίτου (10-8).

Επόμενη αναμέτρηση για τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου την προσεχή Παρασκευή στις 16:35 κόντρα στην Ιταλία.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.