10 Jan
10Jan

Δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής επαίνεσε τους παίκτες του για την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν την αναμέτρηση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τον αγώνα με τον Βόλο: 

«Ήταν ένα παιχνίδι για να νικήσουμε και να προκριθούμε, πράγμα που πετύχαμε. Είχαμε δύσκολο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα κόντρα στον Βόλο. Ποτέ δεν ξέρεις σε τέτοιου τύπου παιχνίδια τι θα μπορούσε να είχε γίνει. Ζω με αυτό το πνεύμα, της απόλυτης συγκέντρωσης, γιατί αυτά τα ματς είναι ζωής και θανάτου».

Για την ένταση της ομάδας του: 

«Είμαι ικανοποιημένος από την υπευθυνότητα που έδειξαν οι παίκτες μου. Ο Βόλος, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, παίζει με μακρινές μπαλιές, επιθετικά, είναι δύσκολο να τους πρεσάρεις και να τους κλέψεις την μπάλα. Πάντα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, ακόμη και στις επιστροφές. Ένα λάθος είναι αρκετό για να αλλάξουν όλα. Η ομάδα έδειξε υπευθυνότητα, αντέδρασε καλά. Δεν ήταν το ίδιο καλοί στο δεύτερο μέρος όπως το πρώτο μέρος και καταφέραμε να ελέγξουμε πλήρως το παιχνίδι».

 
 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.