07 Oct
07Oct

Τρία παιχνίδια είχαμε σήμερα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με τις Κηφισιά, Πανσερραϊκό και Βόλο να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Αχαρναϊκός - Κηφισιά: 0-2

Στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός υποδέχτηκε την νεοφώτιστη Κηφισιά με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν τέσσερις κατηγορίες. Οι Πράσινοι ήλπιζαν να συνεχίσουν τη ξέφρενη πορεία των υπερβάσεων αλλά η Κηφισιά τους έκοψε τα φτερά. Με γκολ του Βαφέα στο 33΄και του Πέιου στο 48΄ νίκησε με 0-2 και προκρίθηκε στους 8 της διοργάνωσης.

Άστέρας Καισαριανής - Πανσερραϊκός: 0-2

Ένα ντεζαβού του Αχαρναϊκός - Κηφισιά είχαμε και στην Καισαριανή με τον Πανσερραϊκό να προσγειώνει απότομα τον τοπικό Αστέρα και να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση νικώντας τον με 0-2. Τα γκόλ για τα «Λίοντάρια » πέτυχε ο Μασκανάκης στο 41΄  και ο Άλεκσιτς στο 84'. 

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος: 1-2 

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας ο Βόλος πήρε μια σπουδαία νίκη στα Γιάννενα επι του τοπικού ΠΑΣ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο καλά το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 8΄με γκολ του Κόντε που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δύο λεπτά ήταν αρκετά  για τον Βόλο για να βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης. Ο Γκαρσία στο 32' και στο 33' έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους Βολιώτες. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ είναι να μειώσει στο 87' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εραμούσπε.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.