21 Feb
21Feb

Με ήρωα τον Πολωνό τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας Betsson, νικώντας τον ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πενάλτι. 

Ο Παναθηναϊκός με ήρωα τον Πολωνό τερματοφύλακα προκρίθηκε στον τελικό μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας νικώντας στη διαδικασία των πέναλτι τον ΠΑΟΚ. 

Ο Ντραγκόβσκι είπε τρία διαδοχικά όχι στους Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Ότο ενώ ο Σαμάτα ήταν ο μοιραίος ποδοσφαιριστής για τους Θεσσαλονικείς, γλιστρώντας και στέλνοντας την μπάλα άουτ. 

Στη κανονική διάρκεια του παιχνιδιού το γκολ που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση ήταν αυτό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 72' μετά την σέντρα του Ότο. 

Στην παράταση ο ΠΑΟΚ πήρε αέρα δυο τερμάτων κάνοντας το 0-2 με τον Κεντζιόρα στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, με τον Δημήτρη Λημνιό να στέλνει στο τέλος του έξτρα χρόνου τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώνει το 1-2, που ήταν και σκορ που οδήγησε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι. 

Εκεί ο ήρωας του Παναθηναϊκού ήταν ο Ντραγκόβσκι, παρά τα χαμένα πέναλτι των Σπόραρ, Λημνιού και Αράο. Με την πρόκριση αυτή ο Παναθηναϊκός πήγαινε σε ακόμη έναν τελικό κυπέλλου στην ιστορία του, στον οποίο και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Άρης - Παναιτωλικός. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.