13 Sep
13Sep

Η Athens Kallithea νίκησε 0-3 την ομάδα του Ιωνικού στην Νεάπολη και προκρίθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας έφερε τον Ιωνικό αντιμέτωπο με την Athens Kallithea σε ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Δύο ομάδες που έχουν ενισχυθεί πολύ και έχουν ως στόχο την άνοδο στην Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκόρ με τον συνήθη ύποπτο και αρχηγό πλέον της ομάδας, τον Γιάννη Λουκίνα. Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα της Καλλιθέας διπλασίασε τα τέρματα με γκολ του πολύπειρου μέσου Χαβιέρ Ματίγια. Ο Ιωνικός προσπάθησε ανα διαστήματα να αντιδράσει και να επιστρέψει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού αλλά δεν τα κατάφερε. Την χαριστική βολή την έδωσε ξανά ο Λουκίνας που ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Για τους Νικαιώτες ξεχώρισε ο Ματίας Ιγκλέσιας. 

Η Athens Kallithea έδειξε τις διαθέσεις της στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και φαίνεται έτοιμη να κυριαρχήσει στην Superleague 2. Θα τα καταφέρει;

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίσει ξανά εκτός έδρας την Καλαμάτα σε ένα επίσης συναρπαστικό νοκ αουτ παιχνίδι. 



Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.