Newsroom
31 May
31May

Στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό ο ερχόμενος τελικός του κυπέλλου ενώ ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει και κόσμο στις εξέδρες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε καταρχήν στις μεγάλες επιτυχίες των Ελληνικών ομάδων ενώ δεν έκρυψε και την δυσαρέσκεια του για τον φετινό άτονο τελικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του : 

Είμαι πολύ χαρούμενος ειδικά για τον Ολυμπιακό ως Ολυμπιακός αλλά και ως Έλληνας για τις επιτυχίες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αλλά και υπερήφανος ως Έλληνας πρωθυπουργός ότι διοργανώσαμε αρτια τον τελικό. Οι Γερμανοί στο Final 4 του Βερολίνου δεν τα πήγαν το ίδιο καλά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε

«Η κυβέρνηση πήρε την πρωτοβουλία να κλείσει για δύο μήνες τα γήπεδα και άνοιξαν με ασφάλεια και το κερδίζουμε το στοίχημα. Η ΕΛΑΣ έκανε υποδειγματική δουλειά στην υπόθεση της δολοφονίας Λυγγερίδη. 

Για τον τελικό του Κυπέλλου χωρίς θεατές δεν ήταν δική μας απόφαση αλλά της ΕΠΟ και επαναλαμβάνω την πρόταση να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ και με φιλάθλους και πιστεύω ότι έτσι θα γίνει το 2025».«Aλλωστε τώρα αλλάζει η διοίκηση της ΕΠΟ και ο επόμενος τελικός θα γίνει με άλλη διοίκηση».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.