Εθνική Ανδρών: «Δυνατό» φιλικό με την Σερβία πριν το ταξίδι για Παρίσι

Σε ένα απαιτητικό φιλικό που θα διεξαχθεί στις 22/7 θα έρθει αντιμέτωπη η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη , πριν το μεγάλο ταξίδι στο Παρίσι.

Διαβάστε Περισσότερα  
Βασίλης Τολιόπουλος: «Είναι μια πραγματικά ονειρεμένη χρονιά για μένα»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ σχετικά με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και για την «ονειρεμένη» χρονιά που διανύει.

Διαβάστε Περισσότερα  
Λαρεντζάκης: «Η Εθνική Ομάδα υπάρχει για να ενώνει»

«Ηχηρό» μήνυμα από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη , που υποδηλώνει την «μάχη» που θα δώσει η εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά με σκοπό την πρόκριση.

Διαβάστε Περισσότερα  
«Πάτησε» Ελλάδα η Σλοβενία για το Προολυμπιακό τουρνουά

Με Λούκα Ντόντσιτς και Τζος Νίμπο η εθνική ομάδα της Σλοβενίας κατέφθασε στην Ελλάδα με σκοπό την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διαβάστε Περισσότερα  
Εθνική Ισπανίας: Σοβαρός τραυματισμός Αμπρίνες , αμφίβολος για Προολυμπιακό

Σύμφωνα με την Ισπανική «MundoDeportivo» ο 30χρονος γκάρντ υπέστη ανησυχητικό μυικό τραυματισμό, που ενδέχεται να τον αφήσει εκτός Προολυμπιακού τουρνουά.

Διαβάστε Περισσότερα  
ΚαλαΪντζάκης: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να πάμε να κάνουμε την δουλειά μας»

Ο Παναγιώτης ΚαλαΪντζάκης μίλησε για το τουρνουά Ακρόπολις στο σάιτ της ΕΟΚ , καθώς και για τους στόχους της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Διαβάστε Περισσότερα  
Αμφίβολος ο Λούκα Ντόντσιτς για τους τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Όπως έγινε γνωστό από το αθλητικό σάιτ «Basketnews» η συμμετοχή του Σλοβένου σταρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κριθεί από τις εξετάσεις που θα του υποβάλλει το ιατρικό team της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα